anti-ox300x250-cz.jpg

Přišlo vám, že získat working Holiday víza Nový Zéland je složitý úkol? Měli jste s tím vždy problémy, a tak jste se rozhodli, že tyto starosti přenecháte někomu jinému? Pokud se již vidíte v cizí zemi pracovat, pak bude nejlepší, když své představy nepřekazíte následnými problémy. Proto bude lepší, když využijete pomoci odborníků a necháte si vše zhotovit. Abyste mohli povolení získat, budete muset splňovat hned několik podmínek. Základní podmínkou bude věk, a to od 18 až do 35 let. Další důležitou podmínkou pro vás bude být občan České republiky. V neposlední řadě byste měli myslet také na to, že musíte mít platný cestovní pas.

Splnění podmínek není všechno

Možná si říkáte, že máte již vyhráno, neboť podmínky všechny splňujete naprosto bez problému. Kdybyste se však podívali do problematiky získávání povolení blíže, zjistili byste, že to není tak jednoduché. Počet povolení je totiž omezený, a tak byste měli být opravdu rychlí, nebo se nikam nedostanete. Jakmile vše bude vyřešené, vaše starost o cestování za prací se rázem rozplyne.

Pracovní povolení můžete získat i jednoduše
Ohodnoťte příspěvek

About the author